Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde ergürmek olduğu kucakin, olabilir olan en gücük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak için önlem kızılınmaktadır.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan mualla evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı harika esenlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için sınırlı yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) makul durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında dikkat edilmesi gereken uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin yalnızca amacı ciğerin kullanılabilmesi derunin bu unsura ilgi edilmelidir.

En mütenasip pahaı bulmanız için farklı seçenekleri içinlaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en şayeste yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın kapısı montajı baştan sona meraklı şekilde mimarilması gereken ve imalatta yangın kapısı haza şekilde ortaya çıkan üründe günah strüktürlmaması gereken bir kârlemdir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Umumi amacı insanoğluın binayı muhatara gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya düzenır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayeste ali nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Kanatlar içre muvafık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin dayanak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page